Sve o kupovini - Dynamic Computers DOO

Dynamic Computers DOO

Svetosavska 90

21241 Kać

PIB: 112696754

MB: 21721263

TEL: 063/111-50-29

 

Pitanja oko kupovine:

Sva pitanja možete uputiti na mail: prodaja@dynamic-computers.rs  ili pozvati na telefon 063/111-50-29

Radno vreme: 

Ponedeljak - petak             Od 8h - 18h

Subota                              Od 9h - 14h

 

DOSTUPNOST PROIZVODA

 

Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i NE PODRAZUMEVA da su dostupni u svakom trenutku. Raspoloživost robe možete proveriti pozivanjem broja 063/111-50-29 ili na mail prodaja@dynamic-computers.rs.

 

OPISI PROIZVODA

 

Dynamic Computers nastoji da sve proizvode opiše što je tačnije moguće. Takođe Dynamic Computers ne garantuje da su svi navedeni podaci u vezi proizvoda 100% tačni, kompletni, pouzdani. Ako proizvod koji ste kupili odstupa od podataka koji su navedeni na sajtu možete ga vratiti u nekorišćenom stanju sa kompletnom dokumentacijom koju ste uz njega dobili, a mi ćemo Vam vratiti novac. MOLIMO VAS DA PAŽLJIVO PROČITETE OPISE PROIZVODA. 

 

DA LI JE TO PROIZVOD KOJI JE VAMA POTREBAN

 

Molimo Vas da pre poručivanja PAŽLJIVO PROČITATE OPISE PROIZVODA. Pre poručivanja, kupovine, plaćanja...dobro pročitajte opise i specifikacije proizvoda i dobro razmislite da li je to proizvod koji je Vama potreban. Ako niste sigurni, pošaljite nam poruku putem kontakt forme ili email na prodaja@dynamic-computers.rs kako bismo Vam što detaljnije odgovorili na sve nedoumice koje imate u vezi proizvoda. 

 

CENE PROIZVODA

 

Sve cene proizvoda navedene na sajtu su maloprodajne cene, sa uračunatim PDV-om i podložne su promenama u skladu sa promenom cenovnika. Dynamic Computers se obavezuje da će prihvatiti svaku cenu po kojoj ste napravili narudžbenicu bez obzira da li se cena proizvoda promenila nakon kreiranja narudžbenice. Dynamic Computers ima pravo da otkaže narudžbenicu uz slanje email obaveštenja potrošaču ukoliko je došlo do grube greške prilikom postavljanja cene na sajtu, npr. umesto 10 000 je navedena cena 100 din, i sl. Ovo se odnosi na redovne cene i specijalne cene.

 

ISPORUKA ROBE

 

Dynamic Computers vrši isporuku na teritoriji cele Republike Srbije u saradnji sa kurirskom službama. 

U zavisnosti od raspoložive količine određenog artikla i mogućnosti njegovog nabavljanja, a u skladu sa našom poslovnom politikom, OČEKIVANI ROK ISPORUKE robe je od 3 do 5 radna dana na adresu kupca. Rok isporuke može nekad biti i duži od naznačenog ukoliko naručeni proizvodi nisu trenutno dostupni, ukoliko je kupac izvršio porudžbinu toku vikenda ili državnih praznika ili ako je poručio artikle za kojima potražnja nije toliko učestala.

Sve kurirske službe koje postoje u Republici Srbiji ne vrše preuzimanje robe subotom i nedeljom. Upravo zbog toga naglašavamo da je očekivani rok za isporuku do  5 RADNIH DANA

 

NAČIN PLAĆANJA

 

Porudžbine ostvarene preko web stranice www.dynamic-computers.rs se mogu platiti na 3 načina: plaćanje pouzećem kuriru, uplatom preko računa ili platnim karticama banaka. Plaćanje se vrši isključivo u dinarima. Zadržavamo pravo promene cena svih proizvoda i usluga, bez prethodne najave i objave na ovom sajtu. Dynamic Computers se trudi sa svim svojim resursima, da cene artikala i usluga prikazane na ovom sajtu budu maksimalno ažurne.

Način rešavanja reklamacija:

Svaki uredjaj ima garantni list i instrukcije oko servisa kao i naziv ovlašćenog servisa odnosno spisak ovlašćenih servisa ukoliko ih je više.

Ukoliko imate pitanja ili Vam treba pomoć oko rešavanja reklamacije javiće te se na telefone: 063/111-50-29

Povraćaj  novca:

Kupac ima pravo na povraćaj novca koje je regulisano zakonom o zaštiti potrošača:  

  1. Najpre, u roku od 14 dana kada odustane od kupovine, i to bez navođenja razloga i dodatnih troškova
  2. Kupac  može da traži novac i u slučaju da  Dynamic Computers DOO  ne isporuči robu u ugovorenom roku
  3. Treći slučaj u kome kupac ima pravo da dobije novac nazad jeste nesaobraznost isporučene robe.

 

Izjava o konverziji


Sva plaćanja biće izvršena u lokalnoj valuti Republike Srbije – dinar (RSD). Za informativni prikaz cena u drugim valutama koristi se srednji kurs Narodne Banke Srbije. Iznos za koji će biti zadužena Vaša platna kartica biće izražen u Vašoj lokalnoj valuti kroz konverziju u istu po kursu koji koriste kartičarske organizacije, a koji nama u trenutku transakcije ne može biti poznat. Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost neznatne razlike od originalne cene navedene na našem sajtu.

 

Zaštita poverljivih podataka o transakciji


Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacija se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije.
Sigurnost podataka prilikom kupovine, garantuje procesor platnih kartica, Banca Intesa ad Beograd, pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stranicama banke. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.

 

Povraćaj sredstava


U slučaju vraćanja robe i povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno platio nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, a bez obzira na razlog vraćanja, Dynamic Computers DOO je u obavezi da povraćaj vrši isključivo preko VISA, EC/MC, Maestro, Amex i Dina metoda plaćanja, što znači da će banka na zahtev prodavca obaviti povraćaj sredstava na račun korisnika kartice.

 

Izjava o PDV-u


PDV uračunat u cenu i nema skrivenih troškova.

 

Izjava o zaštiti privatnosti podataka:


U ime internet prodavnice Dynamic Computers obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni u internet prodavnici Dynamic Computers odgovorni su za poštovanje načela  zaštite privatnosti.

Akcija

Akcija
- 10 %
32.299,00 rsd.
35.832,00 rsd.

ASUSTOR NAS Storage Server DRIVESTOR 4 AS1104T

Akcija
- 10 %
62.799,00 rsd.
69.723,00 rsd.

ASUSTOR NAS Storage Server NIMBUSTOR 4 AS5304T

Akcija
- 10 %
46.299,00 rsd.
51.432,00 rsd.

ASUSTOR NAS Storage Server Nimbustor 2 Gen2 AS5402T

Akcija
- 10 %
65.999,00 rsd.
73.318,00 rsd.

ASUSTOR NAS Storage Server Nimbustor 4 Gen2 AS5404T

Akcija
- 10 %
58.799,00 rsd.
65.283,00 rsd.

ASUSTOR NAS Storage Server LOCKERSTOR 2 Gen2 AS6702T

Akcija
- 10 %
72.799,00 rsd.
80.788,00 rsd.

ASUSTOR NAS Storage Server LOCKERSTOR 4 Gen2 AS6704T

Akcija
- 10 %
125.499,00 rsd.
139.369,00 rsd.

ASUSTOR NAS Storage Server LOCKERSTOR 8 AS6508T

Akcija
- 10 %
38.599,00 rsd.
42.842,00 rsd.

ASUSTOR NAS Storage Server Flashstor 6 Gen2 FS6706T

Akcija
- 20 %